Projektmenedzsment

Módszertani képzéseink összesen 2+3 napban tartalmazzák azokat a szükséges eszközöket, technikákat, melynek használata elengedhetetlen a sikeres Projektvezetők számára. A sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai és a Projektmenedzsment Projektvezetőknek elnevezésű tréningek egymásra épülnek, kezdő projektvezetőknek mindkét program meglátogatását, míg a gyakorlott projektvezetők számára elsősorban az utóbbi képzést ajánljuk.

A módszertani képzések blended formában érhetőek el, amely az alábbi struktúrákat követi:

A sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai

 

A tréningek sikere a nyílt programok esetén is függ a testreszabottság mértékétől. Alapozó tréningünk első eleme egy tudásszint felmérő kérdőív, amely segít beazonosítani a Résztvevő tájékozottságát, igényeit, elvárásait a témában. A tréninget követően e-learning felületünkön elérhetővé teszünk olyan, a tréninghez kapcsolódó gyakorló feladatokat, melyek segítenek elmélyíteni a képzésen szerzett ismereteket. A program zárásaként minden Résztvevő személyre szabott, online (skype) visszajelzést kap az otthon megoldott feladatokra és további iránymutatást a tanultak napi működésben való hasznosítására.

 

Projektmenedzsment Projektvezetőknek

 

Képzésünk előképzettséget igényel, amely a legfontosabb projektmenedzsment módszerek, eszközök ismeretét takarja. Ezt elősegítendő, a tréning előtt a Résztvevők megtekintenek egy videó sorozatot, melyen Trénereink strukturáltan bemutatják a projektmenedzsment elméleti alapjait, valamint a tréningen használt PMI módszertanon alapú folyamatmodellt. A képzési napokat követően a Résztvevők további módszereket próbálhatnak ki, gyakorolhatnak e-learning felületünkön keresztül, elsősorban a tervezési és kontrolling témakörökben. A program zárása ebben az esetben is egy személyes, online (skype) konzultáció.

 

Projektmenedzsment témájú képzésinkről további információ itt érhető el.