Van lehetőség kizárólag e-learning alapú képzések megrendelésére is?

Hiszünk abban, hogy a képzések e-learning-gel történő támogatása emeli a képzési program értékét és hatékonyságát, ám önmagában ezzel az eszközzel nem érhető el a kívánt cél. Mindezek alapján lehetőség van tisztán tantermi, valamint blended (e-learning és tantermi eszközök vegyes alkalmazása) képzések fejlesztésére, kialakítására és megtartására.

 

Nem érkezett meg a felhasználó nevem és jelszavam. Mit tegyek?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot a programvezetővel, vagy a rendszer támogatásával foglalkozó kollégánkkal a szinergia@szinergia.hu email címen. 

 

Elfelejtettem a jelszavam és/vagy a felhasználónevem. Mit tegyek? 

A bejelentkezési oldalon a jelszó mező mellett kattintson a kérdőjelre és adja meg e-mail címét. A rendszer automatikusan elküldi az elfelejtett adatokat. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot a programvezetővel, vagy a rendszer támogatásával foglalkozó kollégánkkal a szinergia@szinergia.hu email címen.

 

Milyen böngészőben használható a rendszer?

A rendszer a legelterjedtebb böngészőket támogatja (Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox).

 

Az e-mail címemet bizalmasan kezelik?

Természetesen a rendszer használatához kapott e-mail címeket bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át és hírlevelek vagy egyéb, nem kívánt e-mailek küldésére sem használjuk fel azokat.

 

Van lehetőség egyéb képzések e-learning-el való támogatására is?

Igény szerint más képzések is támogathatók hasonló eszközökkel, ebben az esetben kérjük érdeklődjön a szinergia@szinergia.hu email címen.

 

Van lehetőség egyedi e-learning tananyagok fejlesztésére is?

Igény esetén egyedi megállapodás alapján vállalkozunk egyedi e-learning tananyagok fejlesztésére is. A megállapodás szerint van lehetőség a tulajdonjog átruházására is.

 

Bármilyen, a fent fel nem sorolt kérdés felmerülése esetén keresse kollégáinkat bizalommal a szinergia@szinergia.hu email címen, vagy a 1/325-5762 központi telefonszámon.